Flyt din papirmenu til iPad

Acubo har udviklet et interaktivt vinkort på iPad, som kan hjælpe gæsten til at foretage et informeret valg, når der skal bestilles vin til maden. Acubo vinmenu erstatter ikke den personlige betjening, men er tværtimod ment som en ekstra service til gæsten og supplement til vintjeneren.

Fordele ved at have en interaktiv vinmenu:

Skab mere omsætning med en iPad vinmenu

Erfaringer fra bland andet usa, dokumenterer at en iPad vinmenu giver op til 20% meromsætning på vinkortet. Kendte restauratører såsom Gordon Ramsey og Todd English er blandt pionererne indenfor brug af iPads til vinmenu – de har selv betalt og udviklet deres software. Acubo tilbyder derimod en abbonementsbaseret løsning, som drastisk reducerer restauratørens udgifter til software og dermed også en bedre mulighed for at øge indtjeningen på vin salget.

Priser

priser

*Alle priser er for 1 måneds abonnement og eksklusiv moms.

Tilmeld

Om ACUBO

Acubo er stiftet af Claus Sennov i 2011. Ideen opstod i Vejle da restauranterne The Lodge og Remouladen, skulle have ny website – i samtalerne med restaurant direktør Daniel Bro Schmidt, blev der flittigt diskuteret ideer og nye tiltag som kunne komme restaurationsbranchen til gavn. Ny interaktiv teknologi og marketing blev kombineret og konceptet omkring iPad vinmenuen opstod. Derefter gik det stærkt, en prototype blev udviklet og testet på restaurant The Lodge.

Kundefeedbackén var meget positiv og staben af tjenere kunne straks se en mulighed i at give bedre service til kunder som ønskede at købe en god flaske vin til maden.

Presse

Acubo's iPad vinmenu har fået en del løbende pressedækning. Her er et udpluk:

Bag om ACUBO

Acubo – Den digital restaurant er stiftet af Claus Sennov. Claus Sennov har siden 2006 leveret web strategi, design og færdige løsninger til store virksomheder som LEGO, Den Blå Avis, APC by Schneider Electric samt en masse små og mellemstore virksomheder.